Evenementen

Lente Festival 19 • 20 en 21 mei 2017

Dit jaar is het een weekend lang Lentefestival in de Weimarstraat en op het Regentesseplein in Den Haag! Tijdens het gratis evenement is er in deze fijne lange winkelstraat drie dagen lang een klein Foodtruck Festival op het plein, dat op de zaterdag wordt aangevuld met een braderie, lifestylemarkt, optredens, kinderattracties en nog veel meer leuke activiteiten. Kortom: zorg dat je er bij bent tijdens dit feestelijke festival in de Weimarstraat!

Zaterdag 20 mei 
Het Lentefestival in de Weimarstraat heeft op zaterdag 20 mei 2017 z’n hoogtepunt. Dan staat de Weimarstraat van 10:00 tot 17:00 uur vol met kramen en is er voor iedereen wel wat te vinden. De variatie aan winkels zorgt voor een verschillende thema’s per straatdeel. Zo is er een traditionele jaarmarkt, Home Made Market, Foodtruck Festival en een kinderrommelmarkt. Door de hele straat vind je stands met leuke producten, lekker eten en drinken. Op de gezellige terrasjes bij de lokale horecagelegenheden zijn heerlijke producten te verkrijgen. Het totale evenement wordt omlijst met passende attracties voor de kinderen, livemuziek en een dj met vinyl soulplaten en nog veel meer! Allemaal door artiesten uit de buurt. Tijdens het gezellige Lentefestival in de Weimarstraat is er voor jong en oud dus van alles te beleven!

Vrijdag t/m zondag 
Vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 mei 2017 is er een Foodtruck Festival op het Regentesseplein. Het hele weekend tot 22:00 uur ’s avonds genieten van lekker en bijzonder eten vanuit foodtrucks met ondertussen livemuziek vanaf het podium. Kortom: alle reden om weer eens door de Weimarstraat te struinen!

Weimarstraat 
De Weimarstraat is één van de grootste Haagse winkelgebieden buiten het centrum en loopt vanaf de Koningin Emmakade tot de Valkenboskade. Aan de 1,5 kilometer lange winkelstraat in het Regentessekwartier, één van de beschermde stadsgezichten van Den Haag, zijn heel veel verschillende zaken gevestigd. De Weimarstraat staat bekend om de mooie mix aan gezellige winkels, eetcafés en cultuur. In deze straat kun je genieten van lokale lekkernijen en je laten verrassen door prachtige exotische producten. Van Hollandse haring tot Palestijnse tahini en van fantastische vintage meubels tot bijzonder cadeaus. Met bijna tweehonderd shops, toko’s, cafés en restaurants is het oprecht heerlijk winkelen in de Weimarstraat!

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.