Albert Heijn Valkenboslaan

Albert Heijn Valkenboslaan gaat voor elke dag de beste met veel plezier. Hier staan wij voor. Samen met onze 160 medewerkers willen wij elke dag de beste voor u zijn. Wij doen dat met heel veel plezier.

Al gaat het misschien niet elke dag zoals wij zouden willen, de klant staat bij ons altijd centraal. Als er iets niet is dan zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en altijd een goed en bevredigend antwoord of alternatief te geven. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Bent u niet tevreden over iets laat het ons weten en wij gaan het voor u oplossen. Ons motto is ook: er mag geen klant ontevreden onze winkel verlaten.

Onze openingstijden:

Maandag van 8.00 uur tot 22.00 uur
Dinsdag van 8.00 uur tot 22.00 uur
Woensdag van 8.00 uur tot 22.00 uur
Donderdag van 8.00 uur tot 22.00 uur
Vrijdag van 8.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag van 8.00 uur tot 22.00 uur
Zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur

Wij zijn ook op de volgende feestdagen geopend:

Tweede paasdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Hemelvaartsdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Tweede pinksterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur
Tweede kerstdag van 10.00 uur tot 18.00 uur

Wat kunnen wij u bieden:

 

 

 

 

 

 

Wij hebben een geweldige AGF afdeling waar onze groentemannen elke dag zorgen voor een geweldige, kwalitatieve en aantrekkelijke afdeling. Daarnaast hebben wij een ovenheerlijke  Brood/Bake-off afdeling waar u elke dag tot 22.00 uur vers brood kunt krijgen. En bij onze Deli/Kaas/Grill afdeling is elke avond verse warme kip verkrijgbaar.

Ook voor vers gebak kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht.

We hebben wekelijks heel veel verse en houdbare producten in de aanbieding.

Wilt u hiervan op de hoogte blijven kijk dan elke zondag op www.ah.nl voor de aanbiedingen van de komende week. Is een aanbieding vroegtijdig uitverkocht dan krijgt u van ons altijd een reclamecheque. Hiermee kunt u de week erna alsnog van de aanbieding profiteren.

Parkeergarage

Wij hebben ook nog iets unieks wat tevens een zeldzaamheid is in Den Haag. U kunt bij ons onder het filiaal gewoon parkeren. De ingang van de parkeergarage vindt u naast de ingang van het politiebureau. Het eerste uur is altijd gratis. U rijdt met uw auto naar beneden en bij de slagboom trekt u een kaartje. Er kunnen meer dan 180 auto’s parkeren. Als u boodschappen heeft gedaan in onze mooie winkel gaat u langs de betaalautomaat. Deze vindt u beneden in de parkeergarage of in de winkel naast de geldautomaat van de Postbank en de OV-chipkaart oplaadsysteem.

U stopt uw parkeerkaart in de automaat en, bent u binnen het uur, dan krijgt u natuurlijk uw parkeerkaartje terug zonder te betalen. U rijdt naar de slagboom, stopt uw parkeerkaartje erin en de slagboom zal omhoog gaan waarna u kunt uitrijden.

Bent u buiten het uur dan stopt u ook uw parkeerkaart in de betaalautomaat en u betaalt dan 2,50 euro per uur en dan is het dezelfde procedure om uit te rijden als bij het eerste uur gratis parkeren.

Wij zien u graag boodschappen doen bij:

Albert Heijn
Valkenboslaan 173E
2563 CK Den Haag

  • Telefoonnummer:
    070-3469115
  • Faxnummer:
    070-3469131

Albert Heijn Valkenboslaan gaat voor elke dag de beste met veel plezier.