Evenementen

Winterlicht

Op 15 en 16 december 2017 wordt de eerste editie van Winterlicht georganiseerd. Tijdens Winterlicht zal de Weimarstraat veranderen in een groot Winterwonderland. Al maanden lang werken basisscholieren, buurtbewoners en ouderen aan duurzame feestverlichting voor de Weimarstraat en repeteren zangers van diverse zangkoren uit de wijk een repertoire om straks bij eenzame ouderen te zingen. Tijdens Winterlicht kun je in de winkels genieten van voorstellingen of meedoen aan workshops. Op het Regentesseplein komt een kerstmarkt.

Kerstmarkt
Op 16 december zal er om 12:00 een klein brandweer spektakel te zien zijn op het Regentesseplein. Dit is het startsein van de knusse kerstmarkt met hot-choco en snert. Bij de donatiekraam voor de voedselbank kun je alles wat je niet lust uit je kerstpakket brengen, maar ook speelgoed en kleren kunnen hier afgeleverd worden. In de Geluks Caravan is het vraag elkaar café, waar onverwachte ontmoetingen plaatsvinden. Vergeet vooral je badkleding en handdoek niet mee te nemen en neem een winterse dip in de Hot-Tub. Wil je er niet in, kom dan kijken naar de performances in de tobbe.

Cultuurprogramma
Bij meer dan 31 locaties kun je de goodiebag die je bij het startpunt ophaalt laten vullen door donaties van de winkeliers. Tegelijkertijd kun je je laten verrassen door optredens en workshops in de winkels en horeca van de Weimarstraat en Beeklaan. Slaapliedjes luisteren in de beddenwinkel, theatermonologen in de Albert Heijn, muziek in de Klarist of een tentoonstelling in Hit and Run, Glitter- schminkcen voor Kids en volwassenen, er valt genoeg te doen en te beleven. Bibliotheek Segbroek start iets eerder, met een Shakespeare programma.

Programma
15 december
19:00 – 20:00: Kick off en ontsteken van de lichtjes

16 december
12:00: Brandweer spektakel
12:00 – 20:00: Kerstmarkt
16:00 – 20:00: Unexpected Entertainment op verrassende locaties

Spread the love

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *