Evenementen Nieuws

Zomerfestival 2018 met TRAFFASI

Zomerfestival Weimarstraat is hét jaarlijkse feest in het Regentessekwartier van Den Haag. Tijdens het gratis evenement zijn er in deze fijne lange winkelstraat een braderie, een lifestylemarkt, foodtrucks, optredens, kinderattracties en nog veel meer leuke dingen. Kortom: zorg dat je er bij bent tijdens dit feestelijke festival in de Weimarstraat! 

Braderie en foodtruckfestival 
Het Zomerfestival in de Weimarstraat is dit jaar extra groot: er is niet alleen de traditionele jaarmarkt, maar ook de bekende Home Made Market, een nieuw foodtruckfestival, en natuurlijk de kindervrijmarkt. Elk stuk van de Weimarstraat heeft z’n eigen thema, afgestemd op de winkels die er zitten. Rond het Regentesseplein zijn er foodtrucks en gezellige terrasjes. Verderop zijn er voor de kids een complete minikermis met leuke attracties, de braderie met vele koopjes en de rommelmarkt voor de kinderen. Tijdens het gezellige Zomerfestival in de Weimarstraat is er voor jong en oud dus van alles te beleven!

Vorige jaren was het hele festival zo’n succes dat we de Home Made Market dit jaar 2 dagen achter elkaar organiseren: zaterdag 2 en zondag 3 juni! + FOODTRUCK FESTIVAL “AAN TAFEL BIJ DE REGENTES” op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juni!!!

Weimarstraat 
De Weimarstraat is één van de grootste Haagse winkelgebieden buiten het centrum en loopt vanaf de Koningin Emmakade tot de Valkenboskade. Aan de 1,5 kilometer lange winkelstraat in het Regentessekwartier, één van de beschermde stadsgezichten van Den Haag, zijn heel veel verschillende zaken gevestigd. De Weimarstraat staat bekend om de mooie mix aan gezellige winkels, eetcafés en cultuur. In deze straat kun je genieten van lokale lekkernijen en je laten verrassen door prachtige exotische producten. Van Hollandse haring tot Palestijnse tahini en van fantastische vintage meubels tot bijzonder cadeaus. Met bijna tweehonderd shops, toko’s, cafés en restaurants is het oprecht heerlijk winkelen in de Weimarstraat! 

 

Voor meer info over kraamverhuur http://freshevents.nl/Markten

11 thoughts on “Zomerfestival 2018 met TRAFFASI”

  1. Waar kan ik informatie vinden over het huren van een kraam op de home made market van 2 en 3 juni 2018? Samen met mijn zus zijn we eigenaar van meerdere kleine online winkeltjes waarbij we handgemaakte en handsamengestelde artikelen verkopen. Dit festival lijkt ons, als inwoners van den Haag, een heerlijk event! Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.
    Vriendelijke groeten, Demelza Velds en Roxanna ten Have.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *