Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WEIMARKT OP 7 OKTOBER

oktober 7, 2023 @ 11:00 - 17:00

Zaterdag 7 oktober is er weer een gezellige Weimarkt.
Van 11-17 uur zetten alle ondernemers hun beste beentje voor.

Kom buurten en genieten van de mooie en lekkere producten van winkeliers uit de Weimarstraat en het Regentesseplein! Neem je vrienden en familie mee en laat ze zien hoe origineel, werelds en veelzijdig de Weimarstraat en het Regentesseplein is. Een plein met aan weerskanten gezellige terrassen afgewisseld met sportieve en unieke winkels. De Weimarstraat waar kunst, cultuur, muziek wordt afgewisseld met veel moois voor de kleintjes, origineels voor je huis en rustgevends voor de geest.

Even uitgeshopt?
Zet je partner schaakmat, zet ze allevier op een rij of wiebel de bal eerder in het gat dan je tegenstander …. daar heb je alleen wel twee handen en een goede balans voor nodig ….

Daar krijg je honger en dorst van. Geen probleem want ook hier is voor gezorgd. Probeer lekkere hapjes die rechtstreeks van de boer komen. Laat je verrassen door heerlijke homemade zoetigheid en een geurend Haags kopje koffie.

Kortom er is veel te zien en te doen op deze herfst-WEImarkt die gehouden wordt van het Regentesseplein tot aan de Suezkade.

Gegevens

Datum:
oktober 7, 2023
Tijd:
11:00 - 17:00

Organisator

BIZ

Locatie

Regentesseplein
Den Haag, + Google Maps