25/01/2019

Op 20 maart gaat de Jumbo aan de Weimarstraat open

In het oude pand van beddenzaak Epskamp zijn verbouwers al maanden bezig om een voedsel-paradijs van de grond te krijgen. Hoewel de beddenzaak maar liefst vijf etages betrof, gaat de Jumbo zich slechts op de begane grond vestigen. Hoe het pand er nu van binnen uitziet, is nog gissen. Er zijn nog geen beelden gedeeld van het interieur.

De gele supermarkt doemt precies tussen twee filialen van de blauwe concurrent Albert Heijn op. Waren er dan niet genoeg supermarkten in de buurt? ,,Het is voor Jumbo business as usual om te concurreren met andere supermarkten”, beargumenteert woordvoerster Jeske Bleeker. ,,Wij gaan uit van onze eigen kracht en spelen in op de behoeften in het lokale marktgebied. Bij Jumbo staat de klant centraal en willen wij iedere dag de verwachting van deze klant overtreffen.”

De straat staat bekend om het drukke verkeer. Maar de Jumbo maakt zich daar geen zorgen over. ,,De winkel in de Weimarstraat kent een buurtfunctie en is niet gericht op consumenten met auto’s. Wel wordt er gezorgd voor een veilige laad- en losruimte”, aldus de supermarktwoordvoerster. Er komt dan ook geen parkeergarage.

Trots

Filiaalmanager Jordy van der Wielen zegt trots te zijn op de nieuwe zaak. Het is inmiddels het achtste filiaal in de stad. ,,Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om inwoners van Den Haag volop keuze uit het gevarieerde aanbod en winkelplezier te bieden in onze winkel”, laat hij middels een persbericht weten.

Het pand is maar liefst 82 jaar lang het domein geweest van beddengigant Epskamp.

bron: AD