05/09/2019

Uitnodiging Seizoensopening – De Nieuw Regentes

Uitnodiging Seizoensopening
Vrijdagavond 6 september 2019 | Gratis entree!

Wij nodigen u van harte uit voor onze spetterende seizoensopening op vrijdagavond 6 september vanaf 19.30 uur.Tijdens deze avond kunt u genieten van een proeverij van ons programma voor het komende theaterseizoen. Van verhalen naar film en dans, van flamencogitaar naar foute liedjes en van zand naar veen met aanstormend talent en gevestigde namen. En we hebben iets te vieren, dat we graag in het hoofdprogramma met jullie delen.

Optredens zijn er van o.a.: koor van Veronique Sodano, Lab63 (DNR kunstenaarscollectief), een stukje uit Zand en Veen 4, Marcel Verreck (nieuwe CD), Poernima Gobardhan (Indiase dans), Arturo Rámon (nieuwe CD), Karsu (Engelse en Turkse zang), Karima al Fillali (Arabische zang), Global Dance Festival, My Universe (muziek), Haags Verhaal, De Dutch Don’t Dance Division (dans) en Meyer/Chaffaud (festival en dans), een blik op ons veelzijdige filmprogramma en meer. Via deze link komt u bij het programma-overzicht.

Komt u samen met ons het begin van een prachtig seizoen vieren? Iedereen is van harte welkom, wel graag reserveren i.v.m. de capaciteit van zalen en gebouw!